Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma'da Cam Terzisi, ilgi görüyor

Bandırma

Bandırmada vitraylı günler başladı. Paşakonak Mahallesi, 1032 Sokakta, Filiz Tolunay tarafından, Cam Terzisi ismiyle açılan işyerinde dekoratif aynalar, mozaik işler, masa tablaları, kapı camları hizmete sunuluyor.

Bandırma`da "vitraylı günler" başladı.
Paşakonak Mahallesi, 1032 Sokak`ta, Filiz Tolunay tarafından, "Cam Terzisi" ismiyle açılan işyerinde dekoratif aynalar, mozaik işler, masa tablaları, kapı camları hizmete sunuluyor.
Bandırma doğumlu olup, 40 yılını Ankara`da geçirmesinin ardından Bandırma`da, vitray tarzıyla yapılan ürünleri cama işleyen işyerini açan Tolunay, şunları söyledi:
"Bandırma`yı ilk kez vitrayla tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ürünlerimiz, şimdiden büyük ilgi görüyor. Bu ilginin artarak süreceğini şimdiden görür gibiyim. Bu arada, haziran ayında gerçekleştirilecek Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali`nde bir stand açarak, Bandırmalılara, vitrayı daha iyi anlatmak istiyorum."
Bandırma`nın yerli ailelerinden Şemsi Tolunay`ın kızı olan Filiz Tolunay, "40 yıl sonra yeniden kentime dönerek, hiç bilinmeyen bir alanda hizmet sunmak, bana ayrı bir mutluluk veriyor" diye konuştu.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli