Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor´un başarısızlığını ?Gruplaşma? ya bağladı

Bandırmaspor´un başarısızlığını ?Gruplaşma? ya bağladı

TFF 1.Ligin ilk yarısını Mersin İdmanyurdu yenilgisiyle kapatan Bandırmaspor´un Teknik Direktörü Feyyaz Uçar kamp öncesi açıklamalarda bulundu.

Uçar, ?Takım içinde gruplar var, bunları halledeceğiz. Bundan sonra işimiz çok daha kolay. Alex´le yolları ayırdık, Costa ile de ayırmayı düşünüyoruz. Yerlerine onlardan iyilerini alacağız? dedi.
Uçar, ?Göreve geldikten sonra en zor işimiz fikstürdü. Üst sıralardaki ekiplerle oynadık ve eksiklerimiz de olunca son iki maçta zorlandık. İlk defa bu ligde oynamış olmanın zorlukları sürüyor olsa da panik içinde değiliz. Bir kadro derinliğine ihtiyacımız var. Alacağımız oyuncular var, kadro biraz dengesiz kurulmuş. Bursaspor´dan 4 oyuncu kiralanmış, altyapıdan kiralık oyuncu neden alınır? bilmiyorum? diye konuştu.
Bir iki gün içinde anlaşılan oyuncuların isimlerinin kamuoyu ile paylaşılacağını söyleyen Uçar, ?Ayın 2´sinde kampımız başlıyor. Forvetim sakatlansa elimde forvet yok. Mersin maçında bu sıkıntıyı yaşadık. Futbolcu alternatifsizse rahatlar gevşer. Özellikle forvete kanatlara alternatif kazandırmamız gerekiyor. Bu ligin 3´te 1´i değişiyor her sene takım olarak. Hiçbir zaman 3 büyük yok burada. Her takım yukarıyı düşünüyor. Ön planda her zaman üst lig var. Sabah erken kalkanın maçı kazandığı bir lig burası. Hocalar aynı, futbolcular aynı. Dolayısıyla istikrar bulmak kolay değil. Bir hava yakalayan o fikstürün rüzgarıyla işi götürüyor. Biz de bu havayı yakalayıp seri galibiyetlerle üst sıralara çıkmalıyız. Süper Lig´de hocaysan üç büyüklerin karşısına sıfır puan ya da 1 puan yazarsın. Ama burada her maçı kazanabiliyorsun.? İfadelerini kullandı.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false