Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mercan'dan 19 Mayıs mesajı

Mercan

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı Şükrü Mercan, Somada yaşadığımız elim kazanın hüznü ile idrak ettiğimiz 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını, zor zamanlarda birlik ve beraberlik duygularıyla kenetlenmesini bilen milletimi

Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı Şükrü Mercan, Somada yaşadığımız elim kazanın hüznü ile idrak ettiğimiz 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını, zor zamanlarda birlik ve beraberlik duygularıyla kenetlenmesini bilen milletimizin en özel günlerinden biri olduğunu belirtti.
Mercan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 19 Mayıs'ta İstiklal Mücadelesi için atılan adımın, bugünün Büyük Türkiye'sini oluşturmakta bir başlangıçtır. Millet olarak dünün zor şartlarını iyi okuyarak, daha azimli ve özverili bir şekilde geleceğin Türkiye'sinin inşa edilmesi gerekmektedir. Bugün millet olarak, gençlerimiz ile birlikte dünün yaşanan zorluklarını hiç unutmadan, geleceğin Büyük Türkiye'sini imar etmek için özverili bir biçimde çalışmaya devam etmeliyiz Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, gençlerimizin kendilerini iyi yetiştirerek, ülke meselelerine ve komşularında olup bitenlere duyarlı olmaktan geçmektedir. Gençlerimizi, tarihi ve kültürel değerlerini benimsemiş, üretken, ileri görüşlü, ilmi ve dini bilgileri okuyan ve araştıran fertler olarak yetiştirmek hepimize düşen ortak görevdir. Bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Gençlerimize düşen en büyük görev ise, bu kutsal hazineyi tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, Soma'da hayatlarını kaybeden aziz milletimizin evlatları için bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına metanet diliyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum.”
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli