Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´lu Orhan Ovacıklı basının karşısına çıktı

Bandırmaspor´lu Orhan Ovacıklı basının karşısına çıktı

Bandırmaspor´un son transferi Orhan Ovacıklı basınla tanıştı.

Bandırmaspor´un son transferi Orhan Ovacıklı basınla tanıştı.
TFF 1.Lig´in yeni takımı Royal Hastanesi Bandırmaspor transferin son gününde Çaykur Rizespor´dan kadrosuna kattığı Orhan Ovacıklı´yı basın mensuplarının karşısına çıkarttı.
Bordo-beyazlı kulübün basın sözcüsü Özel Aydın Bandırma Palas Oteli´nde düzenlenen basın toplantısında çok güzel bir kadro yaptıklarına vurgu yaparak şunları aktardı: ?Daha önceki dönemlerde Bandırmaspor formasını sonuna kadar terletmiş, Bandırmaspor ruhunu, Cin Çukuru ruhunu ve bu yörenin evladı Orhan Ovacıklı, kendisi büyük fedakarlık yaparak, memleketine geri dönmüştür. Yönetim olarak çok teşekkür ediyoruz.? dedi.
Bandırmaspor yönetimine teşekkür eden Orhan Ovacıklı ise şunları söyledi: ?Ne kadar değer verdiğinizi bana hissettirdiniz. Tabi ki benim içinde geri dönüş oldu bu. 8 sene önce nasıl bıraktıysam aynı heyecanla, aynı coşkuyla buradayım. Şimdi daha tecrübeliyim, hedeflere nasıl ulaşılabilineceğini en azından biliyorum. Bende takım arkadaşlarıma saha içinde ve dışında, bana nerede ihtiyaç varsa elimden geleni yapıp, takımımızın hedefe ulaşması için hep birlikte gayret edeceğiz.?
Tanıtım toplantısına As Başkan Adem Yılmaz, 2.Başkan Soner Koçoğlu, 2. Başkan Mehmet Özbay, Profesyonel Futbol Sorumlusu Mustafa Der ve TFF Temsilcisi Hakan Aydın katıldı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli