Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başaran, Milletvekili aday listesini değerlendirdi

Başaran, Milletvekili aday  listesini değerlendirdi

AK Parti 28. Dönem Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran yaptığı açıklamada “AK Parti aday listesinin tamamıyla hedefine odaklanmış bir teşkilata sahip bir partidir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14 Mayıs Seçimlerine giden AK Parti’de 28. Dönem Milletvekili adayları kesinleşti. AK Parti’de 3 dönem kuralı Türkiye genelinde istisnasız uygulanırken, AK kadrolar yeni dönemde Türkiye Yüzyılı için ‘Durmak Yok Yola Devam’ dedi. 
AK Parti Balıkesir’de İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Pakize Mutlu Aydem, Mehmet Aydemir, Ahmet Gür, Eşref Uslu ve Fatih Güngör 28. Dönem Balıkesir Milletvekili adayı olarak listede yer aldılar. 
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran yaptığı açıklamada AK Parti’nin aday odaklı değil dava odaklı hareket ettiğini söyledi. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili aday listesini değerlendiren Başaran, “AK Parti gümbür gümbür geliyor. Milletvekili adaylarımızın hepsi bir birinden değerli isimler. Listede yer alamayan aday adaylarımızın hepsi liyakat sahibi, AK Davamıza gönül veren arkadaşlarımız. AK Parti aday odaklı değil, dava odaklı hareket eden bir partidir. Genel merkezimizin ve genel merkezimizi temsilen Cumhurbaşkanımızın almış olduğu kararlar ve takdir etmiş olduğu görevler, her bir dava kardeşimiz için gurur nişanesidir. Balıkesir AK Kadrolar olarak Türkiye için hemen şimdi, Balıkesir için hemen şimdi diyerek hep beraber canla başla çalışmanın vaktidir. Milletimiz desteği ile Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakı'nın başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılına yürüyüşümüz kutlu olsun.” dedi
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli