Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şiddetin fizikseline de sözeline de karşıyız

Şiddetin fizikseline de sözeline de karşıyız

Kamu-Der Edremit Şube Başkanı Şehir Plancısı Nevin Sayman ?Şiddetin, fizikseline de sözeline de karşıyız? dedi.

Kamu-Der Edremit Şube Başkanı Şehir Plancısı Nevin Sayman ?Şiddetin, fizikseline de sözeline de karşıyız? dedi.
Kamu-Der Edremit Şube Başkanı Şehir Plancısı Nevin Sayman, geçtiğimiz günlerde Ayvalık 5 No´lu Sağlık Ocağı´nda sağlık çalışanı hemşirelere şiddet gösteren kişilere yönelik düzenlenen basın açıklamasına katıldı. ?Şiddetin, fizikseline de sözeline de karşıyız? diyerek basın açıklaması yapan Kamu-Der Ayvalık Şubesi´ne destek vermek üzere giden Kamu-Der Edremit Şube Başkanı Nevin Sayman, Balıkesir dernek üyelerinden Hülya Ölçek Arlı, Akçay´dan Gürbüz Günbay basın açıklamasında bizzat yer aldı.
Kamu-Der Edremit Şube Başkanı Şehir Plancısı Nevin Sayman ?Kadına yönelik şiddetle her alanda başlatılan mücadeleye rağmen günümüzde kadına yönelik şiddet, tüm dünyada bütün acımasızlığı ile sürmektedir. En son Ayvalık İlçemiz de üç kadın sağlık çalışanına yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bugün buraya Kamu-Der Ayvalık Şubemizin basın açıklamasına ve kadın sağlık çalışanlarımıza desteğe geldik.? diye konuştu.
Sayman, ?Kadınlar hayatlarının her alanında, eğitim, yaş, sosyo-ekonomik durum ayırt etmeksizin şiddet görmekte, hatta gördükleri şiddet sonucu hayatlarını kaybetmektedir. Kadınlara yapılan şiddetin, fizikseline de sözle yapılanına da karşıyız. En son olan bu olayda sağlık çalışanı hemşireler saldırgan bir adamın fiziksel ve sözlü saldırısına maruz kalmıştır. Bu olayı yaşayan hemşirelere ve yaralanan kişiye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir daha bu tür şiddetlerin yaşanmamasını istiyoruz. Şiddetin, fizikseline de sözeline de karşıyız.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli