Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdem, Didim'den kükredi

Erdem, Didim

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, bağlı olduğu kurumun Didim'de düzenlediği başkanlar toplantısında yaptığı konuşmada, teşkilatını kimseye böldürtmeyeceğini açıkladı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, bağlı olduğu kurumun Didim’de düzenlediği başkanlar toplantısında yaptığı konuşmada, teşkilatını kimseye böldürtmeyeceğini açıkladı.
Türkiye Şoförler Odası Federasyonunun Didim’deki eğitim ve dinlenme tesislerinde düzenlenen Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlar Kurulu toplantısına Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fatih Payal’da katıldı.
Seçimlerin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen bazı oda başkanlarının “biz”, “siz” ayrımı yaptığını ileri süren Başkan Erdem “Buradan bu arkadaşlara sesleniyorum, bu teşkilatı bölmeye kimsenin gücü yetmez, ben başkan olduğum müddetçe buna asla izin vermem. Bu büyük teşkilatı birkaç kişinin egosu yüzünden küçük düşürtmeyiz. Gereği neyse yapmaktan çekinecek insanlar değiliz diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
2014 yılının meslek odaları ve Birlik için seçim yılı olduğunu ve esnaf teşkilatının bu seçimleri saygı ve sevgi çerçevesinde kavgaya dövüşe düşmeden gerçekleştirdiğini belirten Başkan Erdem karşısına aday olarak çıkan Turgay Kapan’a da seçim sürecinde bu seviyeyi koruduğu ve seçim sonrasında da aynı tavrı sürdürdüğü için teşekkür etti.
Başkan Erdem bu sevgi ve saygı ortamına rağmen bazı oda başkanlarının hala seçim gününde kaldığını kaydederek oldukça sert çıktı. Başkan Erdem egoları yüzünden kimseye esnaf teşkilatını küçük düşürtme hakkını vermeyecekleri uyarısında bulundu.
BESOB’un 988 bin lira aidat alacağı olduğunu hatırlatan Başkan Erdem 10 yıldır birliğe aidatlarını ödemeyen oda başkanları olduğunu belirterek 5362 Sayılı Kanunun kendilerine verdiği yetkiyi de aidatların toplanması için kullanacaklarının altını çizdi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu