Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sever´den duygu yüklü veda mesajı

Sever´den duygu yüklü veda mesajı

Genel Merkez tarafından görevden alınan eski İlçe Başkanı Murat Sever, sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı´nda İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyelerinin genel merkez tarafından görevlerinin alınmasının ardından yeni ilçe başkanı Kemal Kayan oldu
Genel Merkez tarafından görevden alınan eski İlçe Başkanı Murat Sever, sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı.
Sever mesajında, ?AK Partiye gönül vermiş çok kıymetli dava arkadaşlarım; Biz ahde vefayı her şeyin üzerinde tuttuk. Makamlara, mevkilere koltuklara veda ederiz ama ahdimize davamıza asla veda etmeyiz. 

İlçe Başkanlığı görevine geldiğimiz günden bu yana bu görevimizi en güzel şekilde, teşkilatımızın başarısı için var gücümüzle hep beraber çalıştık. Sizlerle beraber yoğun bir siyasi mücadele verdik ve destansı başarılara imza attık. Daima partimizin birliğini bütünlüğünü gözettik. Gayretli çalışmalar sonunda Allah´ında yardımıyla girdiğimiz tüm seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Partimiz için Erdek´imiz için halkımızın refahı ve hayrı için canla başla gereği gibi çalışan yönetim kurulu üyelerimize, mahalle teşkilatlarımıza, partimizde görev alan dostlarımıza, tüm gönüldaşlarımıza bilhassa gençlik teşkilatımıza ve teşkilatımızın kadın kollarına yılmadan yorulmadan fedakarca gece gündüz demeden canla başla yapmış oldukları çalışmalar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Erdek´in bir evladı olarak, sizlerle beraber bu davanın, bu teşkilatın içerisinde olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Allah sizlerden razı olsun. İnanıyorum ki bu teşkilatta ilçe Başkanı olmakta, üye olmakta, gönüldaş olmakta, aynı dereceye haizdir. Bugüne kadar ilçe başkanı olarak görev yaptığım Ak Partide bugünden sonra bir nefer olarak var olmaya çalışmaya devam edeceğim. Bu süre içinde istemeden de olsa kırdığım dava arkadaşlarım varsa haklarını helal etmelerini diliyorum. Benden yana haklarım kat kat helal olsun. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da içinizde, aranızda bir nefer olarak bu davaya hizmet etmeye devam edeceğim. Allah Yar ve yardımcımız olsun.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli