Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdek sevdalısı ev hanımından şiir kitabı

Erdek sevdalısı ev hanımından şiir kitabı

Sevgiyi her fırsatta dile getiren Erdek sevdalısı, İzmir´li ev hanımı Sevil Önal Dinler, ?Şiir İse Sevilir? isimli şiir kitabını yayımladı.

Sevgiyi her fırsatta dile getiren Erdek sevdalısı, İzmir´li ev hanımı Sevil Önal Dinler, ?Şiir İse Sevilir? isimli şiir kitabını yayımladı.

Aslen Kırıkkaleli´li olmasına rağmen izmir´de yaşayan ve uzun yıllardır yaz tatillerini Erdek´te geçiren Sevil Önal Dinler, çıkardığı şiir kitabını imzalayıp gazetemize gönderdi

Duygular, sevgiler, yaşanmışlıklar ile yürekte damla olmuş mutluluğun rengini sevginin dilini kaleme veren, çocuklarının sevgisi ve desteğiyle duygu bahçesini kitaba sermiş Şair Sevil Önal Dinler´in şiirlerine merhaba demek istermisiniz?

Kaleme aldığı şiirlerinden oluşan kitap hakkında bilgi veren Sevil Önal Dinler, şiir yazmaya ortaokul çağlarında başladığını ve yastık altında sakladığı şiirlerini gün yüzüne çıkmasını gerektiğini düşünerek ilk kitabını çıkartmaya karar verdiğini açıkladı.

45 yıldır yazdığı 90 şiiri kitap´ta topladığını belirten Dinler, şunları kaydetti: ?Daha ilkokul ve ortaokul çağlarında şiir ve müziğe büyük bir ilgim vardı. İlk şiirimi Ortaokul yıllarında yazdım. 45 yıldır da şiir yazıyorum. Artık  şiirlerimi insanlarla paylaşmak için kitap çıkarmaya karar verdim 45 yılda yazdığım 90 şiirimi kitapta topladım. Kızım ve torunum bana çok yardımcı oldu. İçimdeki duygularımı kaleme dökmeyi çok seviyorum. İlk kitabım olmasından dolayı İzmir Kitap Fuarı´nda imza günü düzenledim. İzmir´de ilginin yüksek olması beni ayrı bir mutlu etti. Şiir yazmaya devam edeceğim.?

Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli