Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Subaşı´ndan Erdek, Karşıyaka ve Çakıl ziyareti

Milletvekili Subaşı´ndan Erdek, Karşıyaka ve Çakıl ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, geçtiğimiz Cuma günü ziyaret ettiği Erdek´te, 255 yıllık Tarihi Hacı Ömer Camisi´nin açılış törenine katıldı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, geçtiğimiz Cuma günü ziyaret ettiği Erdek´te, 255 yıllık Tarihi Hacı Ömer Camisi´nin açılış törenine katıldı.
Milletvekili Yavuz Subaşı, Tarihi Hacı Ömer Camisi´nin açılış töreninin sona ermesinin ardından AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı görevlileri ile birlikte Erdek İlçesi´ne bağlı Çakıl ve Karşıyaka Kırsal Mahallelerini ziyaret etti.
Erdek İlçesi ile Çakıl ve Karşıyaka Mahallelerine yaptığı ziyareti gazetemize değerlendiren Milletvekili Subaşı, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan tarihi Hacı Ömer Camisi´nin açılışına katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu paylaştı.
Tarihi caminin açılışının ardından Erdek AK Parti heyeti ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere gittikleri kırsal Karşıyaka Mahallesi´nde mahalle sınırları içinde yer alan bir kanalın üzerindeki yolun çöktüğünü gören Subaşı, bu bölgenin hızla onarılacağını mahalle muhtarına aktardı.
Karşıyaka Mahallesi´nde tarihi okul binaları ile Sağlık Ocağı Lojmanı´nda da incelemeler yapan Subaşı, Erdek-Tatlısu kavşağında yeni yaşanan bir trafik kazasına tanık oldu. Kazanın ardından kazaya karışan sürücüye yardımcı olmak üzere harekete geçen Subaşı, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için çekici çağırarak araç sürücüsüne yardımcı oldu. 

Kore Gazisi, Suriye´ye savaşmak için gitmek istedi
Milletvekili Subaşı´nın kırsal Çakıl Mahallesi´ne yaptığı ziyarette girdiği bir kahvehanede Kore Savaşı´na katılmış 85 yaşında Mümin Yurtseven isimli bir gazi tarafından karşılaştı.
Subaşı´nın milletvekili olduğunu öğrenen Kore Gazisi Mümin Yurtseven, AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı´ya ?Başkomutana selam söyle Kore´de savaştığım için savaş tecrübem var beni de cepheye göndersin? ifadelerini kullandı.
85 yaşındaki Kore Gazisi´nin bu talebini ?kelimelerin bittiği an? olarak değerlendiren Milletvekili Subaşı, Kore Gazisi Yurtseven´e ?Rabbim ömrünü bereketlendirsin? diye konuştu.
Milletvekili Subaşı´nın kırsal mahalle ziyaretlerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara BölgeKoordinatörü İbrahim Koman´da eşlik etti.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false