Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Kırmızı, Samsunspor´u farklı mağlup etti

Bandırma Kırmızı, Samsunspor´u farklı mağlup etti

Bandırma Kırmızı BK: 85, Samsunspor : 60

Türkiye Basketbol Ligi 4. Hafta karşılaşmasında Bandırma Kırmızı BK, Bandırma´da konuk ettiği Samsunspor´u farklı mağlup etti. Baştan sona üstün oynadığı mücadelede Samsunspor´u 85-60 mağlup eden Kırmızılı Gençler, ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.
Kırmızılı Gençler karşılaşmaya Eray Akyüz, Önder Atun, Fatih Cantitiz, Hakan Sayılı ve Ercan Osmani beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Bandırma Kırmızı BK oldu. Hücumda Önder Atun ve Ercan Osmani ile sayılar bulan Kırmızılı Gençler 5. dakika skoru 9-5´e getirdi. Kalan bölümde savunmada iyi oyununu sürdüren Bandırma Kırmızı BK, ilk çeyreği de 13-12 önde bitirdi.
İkinci çeyreğe de hızlı başlayan taraf Kırmızılı Gençler oldu. Hücumda ve savunmada istediği oyunu ortaya koyan Bandırma Kırmızı BK 15. Dakikayı 30-21 önde geçti. Kalan bölümde Fatih Cantitiz ve Ercan Osmani ile sayılar üreten Bandırma Kırmızı BK soyunma odasına da 42-28 önde girdi.
İkinci yarıya her iki takım da savunmayı düşünerek başladı. Hücumlarda rahat sayı bulamayan her iki ekipten Bandırma Kırmızı BK Ercan Osmani ve Hakan Sayılı ile sayılar üretmeye çalışırken 25. dakikada skoru 51-35´e getirdi. Kalan bölümde kontrollü bir oyun sergileyen Kırmızılı Gençler final çeyreğine de 61-46 önde girdi.
Final çeyreğine rahat bir oyunla başlayan Bandırma Kırmızı BK, hücumda Ercan Osmani ve Eray Akyüz ile sayılar üretirken 35. dakikada skoru 70-56´ya getirdi. Kalan bölümde oyundaki üstünlüğünü koruyan Bandırma Kırmızı BK karşılaşmadan da 85-60 galibiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli