Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Belediyeden yakacak yardımı

Belediyeden yakacak yardımı

Hayırsever vatandaşların yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında önemli rol oynayan Bandırma Belediyesi, insan odaklı sosyal çalışmalarına devam ediyor.

Hayırsever vatandaşların yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında önemli rol oynayan Bandırma Belediyesi, insan odaklı sosyal çalışmalarına devam ediyor. İlçenin birçok noktasında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara çeşitli alanlarda destek sağlayan Bandırma Belediyesi, bu çalışmalarda hem kurum imkanlarıyla hem de hayırsever vatandaşların destekleri ve katkılarıyla oluşturulan yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Son olarak adının açıklanmasını istemeyen bir hayırsever vatandaşın katkılarıyla Bandırma İlçesi kırsal mahallelerden birinde ikamet eden ihtiyaç sahibi bir vatandaşa Bandırma Belediyesi olarak yaklaşan kış ayları öncesi yakacak yardımında bulunuldu.
Yapılan yardımlarda hayırsever vatandaşlarımıza öncülük eden Bandırma Belediyesi, bu yardımların gerçek ihtiyaç sahipleriyle buluşturulmasına büyük önem gösteriyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli