Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?Benim Adım Türkiye? adlı tiyatro oyunu gösterime girdi

 ?Benim Adım Türkiye? adlı tiyatro oyunu gösterime girdi

ENSAR Vakfı Erdek Şubesi tarafından organize edilen ?Benim Adım Türkiye? adlı Tiyatro oyunu Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu´nda sahnelendi.

Dün, gündüz 3 matine öğrencilere, akşamda halkımıza sahnelenen öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gören tiyatro oyununda, salonda boş koltuk kalmadı.

Dün akşam halkımıza tek perdelik tiyatro oyunu sunuldu.
Kurtuluş Savaşı esnasında ecdadımızın zor şartlar altında vatan için yaptığı fedakarlıkları anlatarak başlayan oyunda, daha sonra 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanan olaylar ve yine milletimizin devleti ve vatanı için gözünü kırpmadan canını nasıl feda etmesi konusu işlendi. Tiyatro büyük bir beğeni ile izlendi.
?Benim Adım Türkiye? adlı tiyatro oyununu izleyenler arasında Erdek İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erbil Camgöz, Erdek Müftüsü Adem Eser, Erdek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdem Eren, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti kadın kolları, eğitim camiasının müdür ve öğretmenleri ile ENSAR Vakfı Erdek Şubesi yönetim kurulu ve kadın kolları yer aldı.

Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false