Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit Belediyesi´nden yatırım atağı

 Edremit Belediyesi´nden yatırım atağı

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan´ın sosyal belediyecilik alanında ki en önemli projelerinden olan çocuk kreşleri için ilk kazma vuruldu.

Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan´ın sosyal belediyecilik alanında ki en önemli projelerinden olan çocuk kreşleri için ilk kazma vuruldu.
Üç mahallede yeni yapılacak olan üç yeni çocuk kreşinin temeli CHP Genel Başkan Yarımcıları Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı, Ahmet Akın, Milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımı ile atıldı.
Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi´nde 625 M2 120 çocuk, Tuzcumurat Mahallesi´nde 440 M2 alanda 100 çocuk, Soğanyemez Mahallesi´nde 390 M2 alanda 100 çocuğun eğitim görebileceği kreş ile 360 M2 alanda 150 kişi kapasiteli nikah salonun temeli atıldı.
Temel Atma töreninin açılış konuşmasını yapan Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü´nde temel atma töreninin yapılmasının anlamlı olduğunu söyledi.
Memleketimizin ışığı çocuklarımız için bugün temelinin atıldığı Altınoluk, Edremit Tuzcu Murat Mahallesi ve Edremit Soğanyemez Mahallesi çocuk kreşlerinin ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Arslan, ?Çocuklarımız zeytinyağı gibi sağlıklı olsun, başarıları Kaz Dağları gibi yüce olsun. Gelecekleri Edremit gibi güzel olsun. Yolları, Edremit´e gelen Atatürk´ün yolu olsun.? dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı´da birer konuşma yaparak çocuk kreşlerinin hayırlı olmasını diledi.
Törenle temeli atılan üç yeni çocuk kreşinin Kasım ayına kadar bitirilerek eğitim ve öğretime açılacağı kaydedildi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli