Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Sporda Yetenek 10´la Gelecek? projesi çığ gibi büyüyor

 ?Sporda Yetenek 10´la Gelecek? projesi çığ gibi büyüyor

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediyesi, Altıeylül Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ´Sporda Yetenek 10´la Gele

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediyesi, Altıeylül Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ´Sporda Yetenek 10´la Gelecek´ projesi kapsamında General Kemal Ortaokulu´nda öğrencilere malzeme dağıtımı yapıldı.
İlk ve ortaokulda okuyan öğrencilerin spora kazandırılmasını amaçlayan proje kapsamında gerçekleştirilen malzeme dağıtım töreninde konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ?Yarınlarda, daha güzel Türkiye, daha güzel Balıkesir, daha güzel Atıeylül´ü sizlere emanet etmekten büyük mutluluk duyacağız. Altıeylül Belediyesi 30 Mart 2014 tarihinde kuruldu. Kuruluşundan sonra her ilçe kendi spor kulübünü oluşturuyor. Biz de Altıeylül Belediyespor Kulübü´nü kurduk. İlçemizdeki amatör kulüplere destek vermek için gayret sarf ettik, ilçemizdeki amatör kulüplere ciddi destekler veriyoruz. Valimizin başlatmış olduğu ?Sporda Yetenek 10´la Gelecek´ projesi kapsamında öğrencilerimize destek vermekten çok büyük mutluluk duyuyoruz.? dedi.
Spor malzemelerinin dağıtımının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli