Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TEKSÜT Bandırma, Büyükçekmece´yi İstanbul´da devirdi

 TEKSÜT Bandırma, Büyükçekmece´yi İstanbul´da devirdi

Arel Üniversitesi Büyükçekmece BK: 80 TEKSÜT Bandırma BK: 104

ING Basketbol Süper Ligi 5. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, İstanbul´da konuk olduğu Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol´u baştan sona üstün oynadığı mücadele sonunda 80-104 mağlup etti.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip TEKSÜT Bandırma BK oldu. Yeşil-Beyazlılar hücumda Jaime Smith ve Omar Prewitt ile sayılar üretirken 5. dakikada skoru 10-16´ya getirdi. Kalan bölümde hücumdaki aktif oyununu sürdüren Bandırma ekibi ilk çeyreği de 23-32 önde geçti.
İkinci çeyreğe de hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Hücumlarda ve dış atışlarda isabetli sayılarla hücum eden TEKSÜT Bandırma BK, Şehmus Hazer, Rıdvan Öncel ve Jaime Smith ile bulduğu sayılarla farkı açmaya başladı. 15. dakikada skoru 33-47´ye getiren TEKSÜT Bandırma BK soyunma odasına da 42-57 önde girdi.
İkinci yarıya kontrollü başlayan TEKSÜT Bandırma BK, hücumlarda Omar Prewitt ve Jaime Smith ile sayılar üretmeye devam etti. Skor farkını koruyan TEKSÜT Bandırma BK 25. dakikayı 51-67 önde geçti. Kalan bölümde Şehmus Hazer ve Jaime Smith ile sayılar üreten Bandırma ekibi final çeyreğine 61-84 önde girdi.
Final çeyreği karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumda Erkan Yılmaz ve Rıdvan Öncel ile sayılar bulurken oyundaki üstünlüğünü korudu. Bandırma ekibi 35. dakikada Rıdvan Öncel´in sayıları ile skoru 70-100´e getirdi. Kalan bölümde sahada yaş ortalaması 18 olan beş oyuncusu ile devam eden TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan da 80-104 galibiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli