Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

1. Erdek Bahar Trap Atış Yarışması çekişmeli geçti

1. Erdek Bahar Trap Atış Yarışması çekişmeli geçti

Erdek´te, bahar şenlikleri kapsamında Malya bölgesinde bu yıl ilki gerçekleşen ve bir çok farklı bölgeden sporcuların katılımı ile gerçekleşti.

Etkinliğe Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdem Eren, Erdek Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Mırız, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda yarışmacı katıldı.
Pazar günü düzenlenen etkinliğe 80 civarında yarışmacının katılımıyla ?amatör? ve ?profesyonel´´ olmak üzere iki kategoride gerçekleşti. 

Profesyonel grupta birinciliği, Bursa bölgesinden yarışmaya katılan Osman Mutlu, 15 atışta 12 isabetle elde etti. Erdek´ten Hasan Tunalı, 15´te 9´ vurarak ikinci oldu. Üçüncülüğe ulaşan Bandırmalı Bulkan Aydınarslan ise 15´te 7 vurdu.
Amatör grupta ise yarışmaya Bandırma´dan katılan ve 10 atıştan 8´ini vuran Bülent Berber birinci olurken, İzmir´den Tayfun Çakır 10´da 8 isabet kaydederek hakem heyeti kararı ile ikinciliği elde etti. Bulkan Aydınarslan da 10 hedeften 7´sini vurup 3. oldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı sponsorluğunda gerçekleşen trap atışlarında dereceye giren yarışmacılara kupa, madalya, tüfek ve fişek armağan edildi.
Erdek´teki organizasyondan sorumlu olan Hasan Tunalı, katkıları nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´na, Erdek Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Mırız´a ve etkinliğe katılan tüm yarışmacılara teşekkür etti.
Bu yıl birincisi düzenlenen Erdek Bahar Şenlikleri trap atışlarının her yıl geleneksel duruma dönüştürüleceği bildirildi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli