Bugün, 19 Mart 2024 Salı

10Riders sadece motosiklet sürmediklerini açıkladı

10Riders sadece motosiklet sürmediklerini açıkladı

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği, 2013 yılından bugüne yürüttüğü Sadece Sürmüyoruz” projeleri kapsamında, zihinsel engelli ve otistik çocuklar ile bir araya geldi.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği, 2013 yılından bugüne yürüttüğü “Sadece Sürmüyoruz” projeleri kapsamında, zihinsel engelli ve otistik çocuklar ile bir araya geldi.
Motosiklet tutkunlarını kapıda çiçekler ile karşılayan özel eğitime muhtaç çocukların sevinci gözlerinden okunuyordu. Çocukları motosikletlerine bindirerek güzel bir gün geçirmelerini sağlayan 10Riders üyeleri arasında duygulu anlar yaşandı.
Çocuklarla birlikte fidan diken kulüp üyeleri daha sonra yanlarında getirdikleri pastayı çocuklar ile birlikte kesip hoşça vakit geçirdiler. 10Riders üyeleri birlikte okulu gezerek çocukların faaliyetlerine de katıldı.
Sevgi Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Ahmet Hamdi Kılıç, 10Riders başkanı Özgür Candar’a düzenledikleri bu etkinlik için teşekkür belgesi takdim ederek memnuniyetini ifade etti.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği başkanı Özgür Candar, “Motosiklet tutkunlarının tümü bu tür sosyal faaliyetler için her zaman hazır. Bugün çocukları sevindirebildiysek ne mutlu bizlere. Onların yüzlerindeki gülümseme çok değerli. Burada emek veren başta müdürümüz ve tüm öğretmen lerimize gösterdikleri özve riye binlerce kez teşekkür ederiz.” dedi.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli