Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

10Riders Kulübü için muhteşem açılış töreni

10Riders Kulübü için muhteşem açılış töreni

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği kulüp evini yüzlerce motosiklet tutkununun katılımı ile açtı.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği kulüp evini yüzlerce motosiklet tutkununun katılımı ile açtı.
10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyelerinin el emeği ve fedakarlıkları ile hazırlanan kulüp evi Balıkesir Paşaalanı Mahallesi Atatürk Bulvarında düzenlenen törenle açıldı.
Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı'nın da katıldığı açılışa başta İstanbul, İzmir, Manisa, Bursa, Kütahya ve Çanakkale olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yüzlerce motosiklet tutkunu katıldı.
Açılış kurdelasını törene katılan motosiklet kulübü başkanları hep birlikte kesti. Kulüp evi içerisinde hazırlanan duvara, tebrik mesajları yazan motosiklet tutkunları ve konuklara pilav ayran ikramı yapıldı.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü başkanı Özgür Candar 10Riders üyeleri kulüp evinin hazırlanmasında bizzat çalışarak ve fedakarlıkları ile büyük emek harcadılar. Her bir köşesinde üyelerimizin parmak izi var. Bu kulüp evimizi daha da anlamlı hale getirdi. Açılışımızda davetimize icabet etmek için yüzlerce kilometre sürerek Balıkesir'e gelen ayrıca çiçekleri ve mesajları ile bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı