Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

10Ridersten motor tutkunlarına seminer

10Ridersten motor tutkunlarına seminer

Balıkesirde, motosiklet sürücülerine güvenli sürüş semineri verildi.

Balıkesir`de, motosiklet sürücülerine güvenli sürüş semineri verildi.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği ve OMM işbirliği ile ücretsiz olarak organize edilen "İleri ve Güvenli Sürüş Semineri" Yaylada AVM`de gerçekleşti.
Balıkesir motosiklet sürücüleri Yaylada`da gerçekleştirilen "İleri ve Güvenli Sürüş" seminerinde bir araya geldi. 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen, tamamen ücretsiz ve tüm motosiklet kullanıcılarına açık etkinlik için O.M.M İleri ve Güvenli Sürüş Eğitmeni Caner Atagün Balıkesir`deydi. Saat 20.00 de başlayan ve 3 saat süren seminerde güvenlik, görüş, pozisyon, viraj alma, frenleme, sollama, ve şehir içi sürüş konularından bilgilendirilen Balıkesir motosiklet kullanıcıları eğitmen Caner Atagün`ü ilgi ile dinledi.
Seminer sonunda Caner Atagün`e 10Riders yönetimi adına teşekkür plaketi sunan başkan Özgür Candar "Dernek olarak motosiklet bilincini geliştirebilmek ve üyelerimizi ileri ve güvenli sürüş teknikleriyle ilgili bilgilendirebilmek amacıyla, bu konuda uluslararası yetki ve bilgiye sahip OMM ile işbirliği yaparak semineri ücretsiz olarak düzenledik. Öncelikle ricamızı kırmayıp Bursa`dan gelen Atagün hocamıza, bizlere desteğini esirgemeyen Yaylada AVM yönetimi ve seminer için salonunu bizlere açan Cinemarine Sinemalarına teşekkür ederiz. Bu tür seminer ve eğitimler ile Balıkesir motosiklet tutkunlarının daha bilinçli ve güvenli motosiklet kullanabilmeleri sağlayabilirsek ne mutlu bize. Dernek yönetimi olarak sürekli projeler üretiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı