Bugün, 19 Mart 2024 Salı

15 Temmuz Demokrasi kupası Dersaadet Kuran Kursu takımın

15 Temmuz Demokrasi kupası Dersaadet Kuran Kursu takımın

Bandırma Kaymakamlığı´nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ansında Gençlik Spor Müdürlüğü...

Bandırma Kaymakamlığı´nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ansında Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü´nün ortaklaşa düzenlediği Yıldızlar futbol turnuvasında 100. Yıl Kuran Kursu takımını 8-2 mağlup eden Dersaadet Kuran Kursu takımı kupanın sahibi oldu.
Yunus Emre Kuran Kursu´nu 3-1 mağlup eden Doğa Mahallesi kuran kursu takımı 3.oldu.
12 takımın katıldığı mücadelede birinci olan Dersaadet kuran kursu takımına madalya ve kupasını Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İkinci olan100. Yıl kuran kursu takımına madalya ve kupasını Ak Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı, üçüncü olan Doğa Mahallesi kuran kursu takımına madalya ve kupasını ilçe müftüsü Süleyman Küçük dördüncü olan Yunus Emre Kuran Kursu takımına madalya ve kupası AK Parti eski Belediye Meclis üyesi Nejan Nart Ünver verdi.
Kupa töreni sonunda turnuvada emeği geçenlerde unutulmadı. İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Milli Eğitim koordinatör, Şah Şahan hocamız kaymakam Yazar tarafından tebrik edilirken, Maçları yöneten hakem İsmail Ömür Aşık, İlçe Müftülüğünden Recep Balaban ve İlçe Spor Müdürlüğü sağlıkçısı Özge Saltık´a günün anısına birer armağan verildi.

Haber : Ahmet Pesen



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli