Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

15 Temmuz programı sürüyor

15 Temmuz programı sürüyor

Erdek´te 15 Temmuz Şehitleri anısına fidan dikildi

Erdek´te uygulanacak "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma programının uygulanması sürüyor.
Bu kapsamda, 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü, açık hava müzesinde, 15 Temmuz temalı fotoğraf ve resim sergisi açıldı.
Dün Erdek´te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen etkinlikte çam fidanları toprakla buluşturuldu.
Erdek Düşler Parkı´nda gerçekleşen etkinliğe Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Erdek Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Erdek Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku, Erdek Orman İşletme Şefi Oygar Topaloğlu ve bazı kurum müdürleri katıldı.
Düzler bölgesinde yelken yarışmaları düzenlendi.

 

14 Temmuz Çarşamba günü, saat 11.00´de şehitlik ziyaret edilecek. Düzler´deki yelken yarışları sürecek.
15 Temmuz Perşembe günü, günü, saat 12.30´da, Piri Reis Camii´nde, demokrasi şehitleri anısına Mevlid-i Şerif okunacak. Saat 13.30´da, Mado´da, şehit aileleri yemeği verilecek. Saat 20.00´de, Ali Haydar Sarı Sahil Bandı´nda, demokrasi ve birlik yürüyüşü gerçekleşecek.
Saat 21.00´de, cumhuriyet alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Kur´an-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterisi yapıldıktan sonra belediye başkanı ve kaymakam konuşacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşmasının canlı olarak izlenmesinden sonra mehteran, ilahi grubu ve semazen gösterisi yapılacak. Buradaki program, ilçe müftüsünün duası ile sona erecek.
16 Temmuz Cuma günü, 00.13´te sela okunacak. 13.15´te ise "Demokrasi, Milli Birlik ve Beraberlik" ile ilgili olarak vaaz verilecek.
Haber : Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Temmuz programı sürüyor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı