Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

17 Eylül Gençlik Gücü´ne spor tesisi

17 Eylül Gençlik Gücü´ne spor tesisi

17 Eylül Gençlik Gücü Spor Kulübü Spor Tesisi´nin temel atma töreni yapıldı

Bandırma´nın en eski amatör spor kulüplerinden 17 Eylül Gençlik Kulübü´nün adını taşıyan, 17 Eylül Gençlik Gücü Spor Kulübü´nün 600 Evler Mahalllesi´nde ki spor tesisinin temeli törenle atıldı.
Temel atma töreninde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, her zaman profesyonel ve amatör spor kulüplerinin yanında olacaklarını söyledi.
Tosun, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Geldiğimiz günden bu yana spor kulüplerimize her türlü hem Bandırmaspor Vakfı üzerinden, hem de belediyemiz üzerinden tüm desteklerimizi sağlıyoruz. Bunların ilk temelleri de bugün atılıyor. Çocuklarımızın spor yapması, zihinsel ve bedensel gelişimini sağlaması açısından amatör spor kulüplerinin önemi her geçen gün artıyor. Spor kulüplerinde alt yapı çok önemli olup alt yapımızı güçlendirmek içinde bu tarz amatör kulüplerimiz her zaman ihtiyacımız var. Sizlerin yanınızdayız, gençlerimiz kötü alışkınlıklardan uzak dursun. Gençlerimiz spor yönelsin. Belediyemizden isteyin, herkesle işbirliği içinde olan bir belediyeyiz. Diğer amatör kulüplerinde destek olacağız. Çocuklar bizim çocuklarımız.?
17 Eylül Gençlik Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şimşek´te temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ?Tesislerde, Suni çim saha, 200 m2´ lik kapalı alanda sporcular için, soyunma odası, duş, eğitim salonu, kütüphane, oyun salonu ve aileler ve çocuklar için kafeterya ve çocuk bahçesi bulunuyor? ifadelerini kullandı.
Temel atma töreni kurdela kesimi ve duaların ardından, kurban kesimi ve inşaata ilk harcın dökümü ile sona erdi.
Törene, Bandırma Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, 17 Eylül Gençlik Gücü Spor Kulübü yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli