Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

17 Eylül Stadı yeni futbol sezonuna hazırlanıyor

17 Eylül Stadı yeni futbol sezonuna hazırlanıyor

TFF 1. Lige yükselen Bandırmaspor´un maçlarını oynadığı Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

TFF 1. Lige yükselen Bandırmaspor´un maçlarını oynadığı Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Şahin, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´ndan bilgi aldı.
17 Eylül Stadı´nın tadilat ve yenileme çalışmalarının sezona yetişmesi için hızla süren çalışmaları yerinde inceleyen Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Şahin ?Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yenilenen stat, sporcularımızın daha verimli çalışmaları için hızlı şekilde tamamlanacak. Artan spor yatırımlarıyla birlikte önümüzdeki yıllarda ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapabilmesini ve Bandırma´nın sportif altyapıya sahip olmasını çok önemsiyorum. Bu tesislerde yetişecek evlatlarımızın, ülkemiz ve şehrimizin adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyuracaklarına inanıyorum.? dedi.
Stadyumun yeni sezona hızlı ve titiz bir şekilde hazırlandığını söyleyen Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise Balıkesir´in değerlerinden Bandırmaspor´un müsabakalarını oynadığı 17 Eylül stadınını en uygun şartlarda iyileştirmek için gerekli çabayı gösterdiklerini açıkladı.
Bandırma 17 Eylül Stadyumundaki eksikliklerin bir kısmı giderilirken bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Statta bulunan ve deforme olan koltukların büyük bir kısmı değiştirildi. Tribünlerin çatı kısmında değişim yapılırken drenaj sistemiyle ilgili olarak da bakımlar sürüyor. İç mekan alanları, yürüyüş parkuru, altyapı çalışmaları, zemin ve sulama sistemleri elden geçirilerek bakımları tamamlanıyor. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli