Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

17 Eylül Üniversitesi aday öğrencilerle buluşuyor

17 Eylül Üniversitesi aday öğrencilerle buluşuyor

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi?Tercih ve Tanıtım Günleri? İle Her Platformda Aday Öğrencilerle Buluşuyor

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi?Tercih ve Tanıtım Günleri? İle Her Platformda Aday Öğrencilerle Buluşuyor
17 Eylül Üniversitesi ?03-13 Ağustos? tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla ?Tercih ve Tanıtım Günleri? düzenliyor.
Düzenlenecek olan ?Tercih ve Tanıtım Günleri? kapsamında 09:00 - 17:30 saatleri arasında, Merkez Yerleşkemizdeki Tercih ve Tanıtım Merkezi ile tüm fakülte ve meslek yüksekokullarımızda uzman danışmanlarımız tarafından üniversitenin bölüm, program ve kontenjanları hakkında aday öğrenciler bilgilendirilecek.
Ayrıca Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı, Gönen Banyolar Caddesi ve Susurluk Parkı´nda 10:00-22:00 saatleri arasında tanıtım stantlarımız aday öğrencileri bilgilendirmek üzere açık olacak.
Tanıtım stantlarında ?Tercih ve Tanıtım Günleri? kapsamında, tercih dönemine giren aday öğrencilere akademik personeller ve uzman rehberler tarafından üniversitenin genel tanıtımı, bölüm ve programları hakkında bilgilendirme hizmeti verilecek. Tanıtım stantlarında, üniversitenin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında bilgiler paylaşılacak ve merak edilen tüm sorular yanıtlanacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı