Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

17 Eylül Üniversitesi ikinci mezunlarını verdi

17 Eylül Üniversitesi ikinci mezunlarını verdi

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi 2017 - 2018 eğitim-öğretim yılı mezunları için Bandırma 17 Eylül Stadyumu´nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bandırma Meslek Yüksekokulu, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu ve Erdek Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı.
17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in ev sahipliğinde gerçekleşen törene; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, il ve ilçe protokolü, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile üniversitenin akademik personeli ve öğrencilerin aileleri katıldı.
Mezuniyet Töreni, bayrak ve flama eşliğinde mezun öğrencilerin gruplar halinde tören geçişi yapmalarının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Ardından sahne alan üniversitenin halk oyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.
Üniversite birincisi Merve Yıldırım yaptığı konuşmada, mezuniyet töreninde bulunarak kendilerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: ?Bugün burada toplanmamızın nedeni, ailelerin gözbebeği, bizim de varlık sebebimiz olan 2.775 son sınıf öğrencimizi mezun etmek ve onların mezuniyet sevincini paylaşmaktır. Bu mezuniyet töreni sizler için bir son değil; Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nde kazandıklarınızı diğer insanlara ulaştırmak için yeni bir başlangıç olarak görülmeli. 17 Eylül Üniversitesi 3. yaşını geride bırakmış genç, iddialı, emin adımlarla yoluna devam eden, dünya ve Türkiye çapında saygın bir üniversite olma yolunda önemli bir potansiyele sahip bir üniversitedir. Yeni bir üniversite olarak yapacağımız daha çok iş var. Akademik ve idari kadrosunu giderek güçlendiren üniversitemiz, büyüme hedefleri doğrultusunda, bünyesine yeni fakülteler, yeni meslek yüksekokulları, yeni bölümler ve programlar eklemek üzere gerekli teşebbüslerde bulunmaktadır.?

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false