Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

17 Eylül Üniversitesi ?Tercih ve Tanıtım Günleri? başladı

17 Eylül Üniversitesi ?Tercih ve Tanıtım Günleri? başladı

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, 18-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında aday öğrencilerin

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, 18-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla ?Tercih ve Tanıtım Günleri? düzenledi.
?Tercih ve Tanıtım Günleri? kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Bandırma İDO Terminali önü, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı ve Gönen Banyolar Caddesi´nde 09:00-21:00 saatleri arasında tanıtım stantları hizmet vermeye başladı.
Tanıtım stantlarında ?Tercih ve Tanıtım Günleri? kapsamında, tercih dönemine giren aday öğrencilere akademik personeller ve uzman rehberler tarafından üniversitenin genel tanıtımı, bölüm ve programları hakkında bilgilendirme hizmeti veriliyor.
Tanıtım stantlarında, üniversitenin, akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında da merak edilen tüm sorular yanıtlanıyor.
Ayrıca stantlarda, aday öğrencilere yönelik olarak mesleki yönelim bataryası üzerinden test uygulaması yapılarak aday öğrencilerin mesleki yönelimleri belirlenirken, kendileriyle paylaşmak suretiyle doğru tercihlerde bulunmalarına katkı sağlanıyor.
18-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ?Tercih ve Tanıtım Günleri? kapsamında ziyaret edilebilecek stantlarda, üniversite hakkında bölüm ve programlar hakkında detaylı bilgi alınabilecek.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu