Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

17 Eylül Üniversitesi´nde basketbol konuşuldu

17 Eylül Üniversitesi´nde basketbol konuşuldu

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nde ?Basketbol Sevdalıları Buluşuyor? konulu panel düzenlendi.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi´nde ?Basketbol Sevdalıları Buluşuyor? konulu panel düzenlendi.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Banvit Basketbol Kulübü işbirliğiyle, 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 13.00´te Üniversite Rektörlük Konferans Salonu´nda ?Basketbol Sevdalıları Buluşuyor? konulu panel sunuldu.
Düzenlenen panele, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreter Cihangir Boz ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe´nin yanı sıra, Üniversite personeli ve öğrencileri de yoğun katılım sağladı.
Basketbol üzerine keyifli bir söyleşinin yapıldığı programa panelist olarak, Milliyet Gazetesi Yazarı Ümit Avcı, Basketbol Yazarı Gökhan Türe, Fanatik Gazetesi Yazarı Gökhan German, Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Gelişim Direktörü Fırat Eser, Banvit Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ile Banvit Basketbol Kulübü ve Basketbol A Milli Takım oyuncusu Tolga Geçim katıldı.
Panel, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe´nin panelistlere Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Basketbol Takımı formasını hediye takdimiyle son buldu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli