Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

17 Eylül Üniversitesi´nde sertifika töreni

17 Eylül Üniversitesi´nde sertifika töreni

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu´nun gemi inşaatı programı ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) işbirliğinde yürütülen "Gençler İçin Yeni Bir Pencere" projesi kapsamında CTP ve Kompozit üretimi eğitiminde başarılı olan öğrenc

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu´nun gemi inşaatı programı ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) işbirliğinde yürütülen "Gençler İçin Yeni Bir Pencere" projesi kapsamında CTP ve Kompozit üretimi eğitiminde başarılı olan öğrencilere törenle sertifikaları verildi.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı Programı ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı(GMKA) işbirliğinde yürütülen ?Gençler İçin Yeni Bir Pencere? projesi kapsamında CTP ve kompozit üretimi eğitiminde başarılı olan öğrencilere Meslek Yüksek Okulu´nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Okul Müdürü Doç. Dr. Celalettin Yanık, projenin nitelikli eleman sıkıntısına kalıcı çözüm için mesleki ve teknik eğitimin gençlerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunacağını söyledi.
Yanık, ?Güney Marmara Kalkınma Ajansı´nın Mesleki Eğitimi Geliştirme Mali Destek Programı amaçlarına kurumumuzun faaliyet alanı çerçevesinde katkı yapmayı ve bu katkıyı gelecekte de geliştirerek sürdürmeyi amaçlayan proje kapsamında CTP-kompozit ürün ve kalıp üreten bir 600.000 TL değerinde bir atölye kurulmuş ve ürün dizaynı, malzeme ve iş güvenliği, CTP ürün ve kalıpçılık eğitimi düzenlenmiştir. 40´ar saatlik 5 grup halinde düzenlenen eğitime, Bandırma Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı Programında eğitim gören 50 öğrenci, denizcilik okullarında çalışan 15 eğitimci ve 15 sektör çalışanı katılmış ve sertifika almaya hak kazanmıştır. Eğitimlere önümüzdeki dönemlerde devam edilecektir.? diye konuştu.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false