Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

18 Eylül Ortaokulu atletizm dalında yine zirvede

18 Eylül Ortaokulu atletizm dalında yine zirvede

Okullararası Atletizm Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Bursa´da yapıldı.

Okullararası Atletizm Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Bursa´da yapıldı.
Bursa´da 22-23 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenen Okullararası Atletizm Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında her yıl olduğu gibi bu yılda 18 Eylül Ortaokulu rüzgarı esti.
Yarışmalara Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, 18 Eylül Ortaokul Müdürü Cumhur Duru ve Erdek Gençlik Spor Müdürü Salman Koçu ile birlikte giden sporcular güzel dereceler elde etti.
Sporculardan Cenk Karabacak Yıldız Erkeklerde Yüksek Atlama dalında Türkiye Şampiyonu olurken, Rabia Beren Özgü ise Yıldız Kızlarda Yüksek Atlama dalında Türkiye ikincisi olmayı başardı.
Yarışma hakkında açıklama yapan 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, ?Okulumuz 8 yıldan beri ismini Türkiye Finallerine yazdırmaktadır. Okulumuzdan son 5 yıldır her yıl Türkiye Şampiyonu sporcular çıkmaktadır. Okulumuz akademik başarısının yanında, spor anlamında da Türkiye de çok iyi bir yerdedir. Elbette ki bu okulun iklimi ile alakalı olup yarışmalara gelip sporcularımıza destek olan Okul Müdürümüz Cumhur Duru ve Erdek Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu´ya ayrıca teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı