Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

18 Eylül Ortaokulu´u her alanda gözde

18 Eylül Ortaokulu´u her alanda gözde

Balıkesir´de Okullararası ?Özel Sporcular? Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları; Genç Kızlar ve Erkekler, Yıldız Kızlar ve Erkekler olmak üzere toplam 4 kategoride yapıldı.

Balıkesir´de Okullararası ?Özel Sporcular? Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları; Genç Kızlar ve Erkekler, Yıldız Kızlar ve Erkekler olmak üzere toplam 4 kategoride yapıldı.
1 Mart 2018 tarihinde düzenlenen bu yarışmalara Erdek 18 Eylül Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfında öğrenim gören sporcularda katıldı.
Yarışmalara Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, 18 Eylül Ortaokulu Okul Müdürü Cumhur Duru, Özel Eğitim Sınıfı öğretmenleri ve bir refakatçi ile birlikte giden sporcular, İl Birinciliği yarışmalarından elleri boş dönmediler.
Yarışmaya katılan Sporculardan Fatma Yıldır, Down Sendromlular Yıldızlar kategorisinde 100 Metre ve Gülle Atma branşın da il birincisi olmayı başardı. Mental Grubu Yıldızlar kategorisinde yarışan sporculardan Reşat Yağız 100 metre il birinciliğini kazanırken, gülle atma branşında Gökmen Heper il üçüncülüğünü, Eren Mutlu´da il dördüncülüğünü kazanmayı başardı.
Sporcularımız, elde ettikleri bu derecelerle; 07-08 Nisan 2018 tarihlerinde Karaman´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Yarışmalarına katılmaya hak kazandılar.
Yarışmanın ardından çıklama yapan 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, ?Yarışmada elde kazanılan madalyalardan çok daha önemli olan, bu özel çocuklarımızı bu yarışmaya götürmekti. Onların o sportif aktivite içinde yaşadıkları heyecan, mutluluk hiçbir şeyle kıyaslanamaz. 18 Eylül Ortaokulu olarak akademik başarımızın yanında, sportif alanda da Türkiye çapında başarılar elde etmeye devam edeceğiz. Okul olarak akademik anlamda, sosyal-kültürel ve spor anlamında büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Normal sportif faaliyetlerimizin yanında, özel sporcularımıza da mümkün olduğu kadar yer veriyoruz.? diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Eylül Ortaokulu alanda gözde
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false