Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

18 Mart programı açıklandı

18 Mart programı açıklandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 102´inci yıldönümü sebebiyle Erdek Kaymakamlığı tarafından kutlama programı açıklandı.

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 102´inci yıldönümü sebebiyle Erdek Kaymakamlığı tarafından kutlama programı açıklandı.
18 Mart 2017 Cumartesi günü saat 10:15´te çelenkler ve görevli personel Cumhuriyet Meydanı anıt önünde hazır olacak. 

Mülki ve askeri erkân, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, tören kıtası, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve bayrak-flama grubu saat 10.30´da anıt önündeki yerlerini almış olacak.
Tören, saat 10.30´da yapılacak çağrı üzerine Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı çelenklerini Atatürk Anıtına sunulmasıyla başlayacak.
Saygı duruşunu takiben İstiklal Marşımız okunacak ve Bayrağımız göndere çekilecek. Çelenk sunma töreni, İstiklal Marşımızın okunması ile sona erecek,
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı´nın 2. bölümü; 18 Mart 2017 Cumartesi Saat 11.00´de Erdek Öğretmenevi ve A.S.O Konferans Salonu´nda düzenlenecek etkinlikle devam edecek.
Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen çelenk sunma töreninden sonra Erdek Öğretmenevi ve A.S.O. Konferans Salonu´nda Erdek Anadolu Lisesi Müdürlüğü´nün hazırladığı 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Anma Günü Programı gerçekleştirilecek.
Erdek Öğretmenevi ve A.S.O. Konferans Salonu´ndaki program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayıp, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, ?Çanakkale Savaşları´ konulu slayt gösterisi, ?Çanakkale Şehitlerine´ şiirini okuma yarışması birincisinin şiirini okuması, ?Çanakkale Savaşları´ konulu sokak röportajları, Hikayelerle ve Türkülerle Çanakkale, ?Şehitler Konuşuyor´ adlı şiirsel drama gösterisi sunulup, etkinlik ödül töreni ile sona erecek. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Mart programı açıklandı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false