Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

18 Eylül Voleybol takımı grubunda birinci oldu

18 Eylül Voleybol takımı grubunda birinci oldu

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Kız Voleybol Takımı, Bandırma'da düzenlenen Marmara Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonasında tüm maçları kazanarak grup 1. si oldu.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Kız Voleybol Takımı, Bandırma’da düzenlenen Marmara Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonasında tüm maçları kazanarak grup 1. si oldu.
2014/2015 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri adı altında 8-15 Ocak 2015 tarihleri arasında Bandırma’da gerçekleşen Marmara Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonasına katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu Kız Voleybol Takımı oynadığı maçları kazandı.
Bundan sonra Marmara Ligi’nin diğer ayağı olan Gönen Grubu’nun birincisi ve ikincisi ile maçlara çıkacak olan Erdek 18 Eylül Ortaokulu Kız Voleybol Takımı bu maçlardan birisini kazandığı takdirde, Balıkesir İl şampiyonluğu için Balıkesir’de final maçlarına çıkacak.
Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, yaptığı açıklamada takımın büyük çoğunluğunun atletlerden oluştuğunu, iyi bir atletizm alt yapısına sahip olan her sporcunun gerekli olduğu zaman diğer branşların bir kısmına da ayak uydurabileceğini açıkladı.
Bu turnuvaya öğrencilerin sosyal yapılarına katkı sağlamasının yanı sıra okulun sosyal, sporsal ve kültürel yapısına uygun olduğu için katıldıklarını kaydeden Gülhan, “Bu konuda bizden desteğini esirgemeyenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.



Nesrin Cimen
19.01.2015 00:33:43
Tebrik ediyorum ve basarilarinin devaminin gelecegine inaniyorum.

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli