Bugün, 19 Mart 2024 Salı

2. Kazdağı Ekofest etkinliği başladı

2. Kazdağı Ekofest etkinliği başladı

Birincisi geçen yıl düzenlenen Kazdağı Ekofest´in ikincisi Kazdağları´nın Narlı üstü fidanlık mevkiinde başladı.

Birincisi geçen yıl düzenlenen Kazdağı Ekofest´in ikincisi Kazdağları´nın Narlı üstü fidanlık mevkiinde başladı.
19-23 Ağustos tarihleri arasında yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirilen Kazdağı Ekolojik Festivali´nin açılışına Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka katılarak destek oldu.
Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kazdağı Ekoloji Festivalinde bu sene ?Orman Gibi Kardeşçesine? temasıyla gerçekleştirilen Kazdağı Ekofest düzenlenen açılış ile start aldı.
Etkinlikte Kazdağları´nın önemine vurgu yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ?Kazdağlarımız pınarları, oksijeni, yaşayan havyan türü, endemik bitkileri, bitki örtüsü ile sadece bizlerin değil tüm insanlığın olan bir doğa harikası. Atalarımızdan miras değil, çocuklarımıza miras bırakacağımız en önemli değer olarak Kazdağlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz.? Diye konuştu.
Kazdağı Ekofest´e Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda doğasever katıldı.
Yüzlerce katılımcının çadır kurarak doğa ile iç içe oldukları Ekofest´te son derece renkli bir program katılımcılar ile buluşurken, sayısız panel, konser, söyleşi, atölye çalışması gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli