Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

200 katılımcıya belge verildi

200 katılımcıya belge verildi

?Hukuk Okuryazarlığı? seminerleri sona erdi

Türkiye Barolar Birliği, Balıkesir Barosu, Bandırma Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ?Hukuk Okuryazarlığı? seminerleri sona erdi.
Seminerin son gününde, Balıkesir Barosu avukatlarından Müslüm Yulaf, ?Apartmanlar ve sitelerde yaşanan sorunlar? konusunda düşüncelerini açıkladı.
4 gün, 4 oturum olarak gerçekleşen seminerlerin ardından, etkinlikleri izleyen 200 izleyiciye katılım belgeleri verildi.
Seminerin ardından bir açıklama yapan Balıkesir Barosu Başkanı Erol Kayabay, ?Seminerlerimizin amacı, vatandaşlarımızın kafalarında oluşan bazı soruların yanıtlarını vermek ve böylece bilgi kirliliğini ortadan kaldırmaktı. Seminerlerde konuşmacı olarak akademisyenlere değil, doğrudan vatandaşlarımızla iç içe olan avukat arkadaşlarımıza görev verdik. Gösterilen ilgiden memnunum? dedi.
Balıkesir Barosu´nun, 2020 yılında 100. kuruluş yıldönümünü zengin etkinliklerle Balıkesir´in çeşitli ilçelerinde kutlamayı planladığına dikkati çeken Kayabay, hâlen barolarına kayıtlı 1200 avukattan 200´ünün Bandırma´da görev yaptığına, sayılarının her geçen gün arttığına işaret etti.
Seminerin düzenleyicileri arasında yer alan Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat da seminerleri şöyle değerlendirdi:
?İçinde bulunduğumuz Ramazan ayına karşın etkinliklere gösterilen ilgiden memnunum. Seminerlerde konuşarak vatandaşlarımızı bilgilendiren avukatlarımıza ve izleyici olarak katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu çeşit etkinliklerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: katılımcıya belge verildi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false