Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

2000 fidan toprakla buluştu

2000 fidan toprakla buluştu

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği tarafından başlatılan kampanya ile motosiklet tutkunları 2000 fidanı toprakla buluşturdu.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği tarafından başlatılan kampanya ile motosiklet tutkunları 2000 fidanı toprakla buluşturdu.
10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği 2013 yılında "Sadece Sürmüyoruz" sloganı ile gerçekleştirdikleri sosyal faaliyetlerine bu yıl bir yenisini daha ekledi. 
Geçtiğimiz yıl Balıkesir`in Kepsut ilçesinde kaybettiğimiz ormanlarımıza çok üzülen kulüp üyeleri, motosiklet tutkunları arasında başlattıkları kampanya ile 2000 fidan bağışına ulaştılar. Balıkesir Orman İşletme Müdürlüğü`ne başvurarak Balıkesir Motosiklet Kulübü Hatıra Ormanı`nı oluşturdular.
16 Mart Pazar günü gerçekleştirdikleri etkinlik ile Kepsut ilçemizin Tilkicik Köyü mevkiinde yoğun hasar görmüş alanda ayrılan bölgeye fidanlarını diken kulüp üyelerine, şehir dışından kampanyaya katılan motosiklet tutkunları da eşlik etti. Balıkesir`de toplanarak motosikletlerini Tilkicik Köyüne süren katılımcılar, büyük bir sevinç ile fidanlarını toprak ile buluşturdu.
Etkinlik sonrası bağışçılara sertifikalarını kulüp başkanı Özgür Candar takdim etti.
10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Özgür Candar "Motosikleti seviyoruz, çünkü doğayı seviyoruz. Geçtiğimiz yıl Balıkesir`de kaybettiğimiz ormanlarımızın olduğu bölge daha önce defalarca motosikletlerimizi sürdüğümüz bölgeydi ve oralarda piknik yapmıştık. Yangından sonra oluşan tablo içimizi acıttı. Camia içerisinde başlattığımız kampanyamıza sadece Balıkesir`den değil Türkiye`nin birçok şehrinden güzel yürekli motosiklet tutkunları da destek verdiler. Motosiklet tutkunları toplumda var olan ön yargıların aksine çok büyük ve duyarlı bir aile. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Projemizi anlattıktan sonra bize her türlü yardımı esirgemeyen Balıkesir Orman İşletme Müdürümüz Osman Öner ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli