Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

2000 kişilik köy hayrı

2000 kişilik köy hayrı

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, 2000 kişiyle Aşağıçamlı Köyü Hayrında vatandaşlarla buluştu

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, 2000 kişiyle Aşağıçamlı  Köyü Hayrında vatandaşlarla buluştu
Başkan Göksel, katıldığı köy hayrında kahve, bebek, fincan takımı, balon ve oyuncak araba dağıttı.
Bigadiç`de iki yıldan beri devam ettirilen Aşağıçamlı Köyü Köy hayrı, bu sene 2000 insanı bir araya getirdi. Geleneksel hale getirilen ve her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü düzenlenen Aşağıçamlı Köyü köy hayrına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in yanı sıra Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu, Demirel Şık, Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz, çevre köylerin muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cemaat olup öğle namazını da burada kılan kalabalığa Bigadiç Müftüsü Kemal Karadeniz imamlık etti. Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, geleneksel hale getirilen Aşağıçamlı Köyü köy hayrına 2000 kişinin katılmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Çocuklara oyuncak, vatandaşlara kahve dağıtan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, çocuklarımızın saf ve temiz sevgisini hissetmek, onların yanaklarından sıkabilmek mutluluk verici. Onları sevindirdik, gözlerindeki mutluluğu gördük, Onlar bizim geleceğimiz. Vatandaşlarımıza da kahve dağıtmayı uygun bulduk. Bilindiği üzere bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Ama sevgiyle dağıtılan kahvenin daha fazla hatırı olacaktır diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli