Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

2020 Olimpiyatları Hazırlık Kampına Erdek´ten katılım var

2020 Olimpiyatları Hazırlık Kampına Erdek´ten katılım var

2020 Olimpiyatları için Erzurum´da düzenlenecek hazırlık kampına davet edilenler arasında tanıdık isimler var.

2020 Olimpiyatları için Erzurum´da düzenlenecek hazırlık kampına davet edilenler arasında tanıdık isimler var.

2020 Olimpiyatlarına hazırlanmak amacıyla Atletizm Federasyonun ?Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Olimpik Hazırlık Kampı? 18-28 Ağustos 2015 tarihlerinde Erzurum´da başlıyor.

Hazırlık kampına Erdek´ten Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ile birlikte geçtiğimiz sezon Yüksek Atlama dalında yıldızı parlayan Nil Uzer davet edilenler arasında yer aldı.
Nil Uzer, 5,5 yıldır antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ile aralıksız sürdürdüğü çalışmasının karşılığını bu yıl elde ettiği Türkiye dereceleri ile almıştı.

Uzer, son olarak 31 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde İzmir´de yapılan Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası´nda Yüksek Atlama dalında birinci olarak, bu kamp için federasyonun atlamalar koordinatörünün dikkatini çekmeyi başardı.

Uzer´in Antrenörü Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada, benim için sürpriz olmadı. Nil´le uzun yıllardan beri sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Ailesi de çok istekli ve bize çok yardımcı oluyor. Biz kısıtlı imkanlarla Türkiye Birincisi olmayı başardık. Ama imkanlar ne kadar kısıtlı olsa da yüreğimizi kimse kısıtlayamıyor. Biz yüreğimizle çalışıyoruz ve kaçınılmaz sonuçlar kendiliğinden geliyor.? Dedi.

Federasyonun alt yapı koordinatörlerinin başarılı sporcuları çok iyi takip ettiğini belirten Gülhan, ?Kendileriyle sürekli irtibat halindeyim.

Atletizmin geleceği sağlam temeller üzerine kurulmaktadır. Erdek´ten daha çok sporcuyu önümüzdeki yıllarda Milli Takımlarda göreceğimize inanıyorum. Bu yolda güvenli bir şekilde ilerleyebilmek için Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´nü kurduk. Önümüzdeki sezon bir aksilik olmazsa bütün sporcularımız bu kulüp adı altında yarışmalara katılacaktır. Bu sporcularda, bu kulüpte sadece bizim değildir. Sporcularımız Erdek´in çocuklarıdır, kulübümüz Erdek´in kulübüdür. Bize destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim.? diye konuştu.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli