Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

20 BİN METREKARELİK YOL İLE TEPECİK MEVKİSİ’NİN 20 YILLIK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

20 BİN METREKARELİK YOL İLE TEPECİK  MEVKİSİ’NİN 20 YILLIK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı Tepecik Mevkisi’nde tamamlanan yol yapım çalışmalarıyla 20 yıllık sorun çözüme kavuştu.

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı Tepecik Mevkisi’nde tamamlanan yol yapım çalışmalarıyla 20 yıllık sorun çözüme kavuştu.
Belediye Başkanı Mesut Ergin’in talimatlarıyla işe koyulan ekipler ile 19 Bin Metrekarelik Kilit Parke Taşı ve Bin Metrekarelik Bordür ile mahalle sakinlerini toplam 20 Bin Metrekarelik yepyeni bir yola kavuşturdu. Kısa sürede tamamlanan çalışmalar ve sonuçtan memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri, kilit parke taş döşenen yolda ağaçların da korunduğunu ve kasisleri, tretuarları ve bordürleriyle çok güzel ve kullanışlı bir yola kavuştuklarını ifade etti. Çocuğundan yaşlısına herkesin memnuniyetini kazanan yol, bölgedeki yerleşimin başlamasından bu güne yaklaşık 20 yılı aşkın bir süredir yapılmayı bekliyordu. Çocukların rahatça bisiklet sürebildikleri, paten kayabildikleri, gencinden yaşlısına herkesin de tüm konforuyla yararlandığı yollar bölgenin de havasını değiştirdi.
Büyük bir sorunu daha ortadan kaldırdıklarını ve geniş kapsamlı bir işi daha kısa sürede tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yaptığı açıklamada; “4 Cadde ve 7 Sokağı kapsayan çalışmaların sonucunda Tepecik Mevkisi’nin 20 yıllık yol sorununu çözdük. Yeni yolların çocuklardan, yaşlısına tüm mahalle sakinleri tarafından beğenilmesi bizler için büyük bir mutluluk. Çalışmalarımıza kentimizin farklı bölgelerinde aralıksız şekilde devam edeceğiz. Ayvalık’ımızın her noktasına nefes aldıracak çalışmalar üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı