Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

23 Nisan coşkusu bu yıl evlerde yaşandı

23 Nisan coşkusu bu yıl evlerde yaşandı

Korona virüs salgını önlemleri kapsamında bayram coşkusu bu yıl evlerde yaşandı.

Korona virüs salgını önlemleri kapsamında bayram coşkusu bu yıl evlerde yaşandı.
Balıkesir Valiliği, Korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında bu yıl sokaklarda kutlanılamayan ´23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı çeşitli etkinliklerle kutladı.
23 Nisan kutlamaları nedeniyle korona virüs önlemleri kapsamında kısıtlı katılımın olduğu bir törenle Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Yunus ekipleri ise Balıkesir sokaklarında kortej oluşturdu.
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle etkinlikler, 22-23 Nisan günü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kaymakamlıklar, İlçe Belediye Başkanlıkları mobil müzik ekibinin mahalle bazlı gerçekleştirdiği 23 Nisan şarkıları şöleni ve Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı´nın birlikte katıldığı kortej büyük ilgi gördü. Çocuklara Türk bayrakları dağıtıldı. Büyük bir coşku ile tüm Balıkesirlilerin camlara çıktığı ve ellerinde bayraklarla eşlik ettiği kortej birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.
Bayrama özel kıyafetlerini giyen ve süslemeler yapan minikler, ellerinde Türk bayraklarıyla hazırladığı görüntüleri sanal ortamda sunup, evde kal mesajı verdi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false