Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?23 Nisan Futbol Şenliği?

?23 Nisan Futbol Şenliği?

100 dev adam becerilerini halı sahada gösterdiler

Amacı çocuklarımıza şenlik havasında futbol oynatmak ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak olan ?23 Nisan Futbol Şenliği? Bandırma Sanayi Stadı´nda 2009-2010 yaş grubundan oluşan 5 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.
Bandırmaspor, Bandırma Körfez, Kartal Gücü, Bandırma 17 Eylül Gençlik Gücü S.K. ve Bandırma Futbol Akademi takımlarının katılımıyla yapılan turnuvada 100 sporcu yer aldı.
5 takımın birlikte organize ettiği turnuva Bandırma Sanayi Halı Sahası´nda yapıldı. Turnuvadaki maçlarda skor tutulmadı, her takım diğer takımlarla birer kez oynama fırsatı buldu.
Turnuva sonunda her takıma Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar ve antrenörleri tarafından ?Bandırma 23 Nisan Futbol Şenliği ? anısına kupa, plaket ile her oyuncuya madalya verildi.
Yine oynanan maçlarda, yararlılık gösteren ve beğeni toplayan ?En iyi defans oyuncusu? Bandırmaspor takımından Ada Şahin´e, en centilmen oyuncu seçilen Bandırma Akademi takımından Ömer Aygün´e, en iyi kaleci unvanını alan Bandırma Körfez takımından Kartal Aydoğdu´ya, en iyi orta saha oyuncusu seçilen Kartalgücü´nden Uluç Dayan´a ve en iyi forvet oyuncusu seçilen 17 Eylül Gençlik Gücü S.K.´den Kayra Keskin´e antrenörleri tarafından birer plaket verildi.
Turnuvada hakemlik yapan Şenay Aydın´da unutulmadı. Şenay Aydın´a plaketini AA temsilcisi Ahmet Pesen verdi.
Turnuvayı miniklerin anne babaları da heyecanla izledi. Maçlar sonunda günün ansına bol bol fotoğraf çekildi.
Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen, ikincisi 23 Nisan da yapılması planlanan 2009-2010 yaş gruplarından oluşan ?23 Nisan Futbol Şenliği? resmi maçlar nedeniyle ertelenme kararı alınmasıyla organizasyon 1 Mayıs tarihine ertelenmişti.
Haber: Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Nisan Futbol Şenliği
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli