Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

23 Nisan kutlanıyor

23 Nisan kutlanıyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Türk Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Şarkıların dizelerinde anlatıldığı gibi, En güzel bayram olan tüm yurtta olduğu gibi bugün Erdekte de coşku dolu törenlerle kutlanacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün Türk Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Şarkıların dizelerinde anlatıldığı gibi, "En güzel bayram" olan tüm yurtta olduğu gibi bugün Erdek`te de coşku dolu törenlerle kutlanacak.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 91`nci Yıldönümü Erdek`te de törenlerle kutlanacak. Saat 09:00`da Cumhuriyet Meydanında ki Atatürk Anıtı`na çelenklerin konulması ile başlayacak olan kutlamalar saat 10:00`da 18 Eylül Stadyumunda devam edecek. Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanının halkı selamlamasının ardından, günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar yapılacak. Öğrenciler ise geçit töreninin ardından hazırladıkları gösterileri sunacaklar.
Daha sonra öğrenciler temsili olarak Kaymakam, Belediye Başkanı  ve Garnizon Komutanı, makamlarına oturarak ilk talimatlarını verecekler.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli