Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

23 Nisan doğumlu öğrencilere armağan

23 Nisan doğumlu öğrencilere armağan

Balıkesir Valisi Yaman, 23 Nisan doğumlu Erdekli öğrencileri unutmadı

Balıkesir Valisi Yaman, 23 Nisan doğumlu Erdekli öğrencileri unutmadı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 95. yıldönümü kutlamaları kapsamında, 23 Nisan doğumlu Erdekli öğrenciler de ödüllendirildi. Cumhuriyet alanındaki kutlama programı sırasında Balıkesir Valisi Mustafa Yaman`ın 23 Nisan doğumlu altı öğrenciye gönderdiği armağanları, Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli verdi.
Bu arada, törende, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 95. yıldönümü kapsamında, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında açılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri de üst düzey protokol tarafından verildi. Ödül alan öğrenciler şöyle:
Meral Aygül(Halit Paşa İlkokulu), Pelda Çiçek (Erdek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Remzi Emre Arga(Ocaklar Ortaokulu), Sevda Özkahraman (Erdek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi), Görkem Eskicioğlu (Nerime Yüksel Ortaokulu), İlay Anık(Halit Paşa İlkokulu), Ahmet Özdemir (Reşit Mazhar Ertüzün Ana Okulu), Sena Nuhoğullarından (Nerime Yüksel Ortaokulu), M. Can Saçıl(Reşit Mazhar Ertüzün Ana Okulu), Ecrin D. Akan (Reşit Mazhar Ertüzün Ana Okulu), Duru Gökdeniz (Atatürk İlkokulu)
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı