Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

300 minik futbolcu görücüye çıktı

300 minik futbolcu görücüye çıktı

Susurluk İlçesinde yeni kurulan Gençlerbirliği Eğitimspor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün birlikte organize ettikleri Gsk Futbol Cup 18 Temmuzda Ali Hikmet Paşaspor

Susurluk İlçesinde yeni kurulan Gençlerbirliği Eğitimspor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü`nün birlikte organize ettikleri Gsk Futbol Cup 18 Temmuz`da Ali Hikmet Paşaspor Tesislerinde gerçekleştirildi. Susurluk Gençlerbirliği Eğitimspor Kulübü`nün yanı sıra Balıkesirspor, Balıkesir Belediyespor, Bandırmaspor, Bandırma Fenerbahçe Futbol Okulu, Akhisar Belediyespor ve Akhisar Yıldırımspor Kulüplerinden yaklaşık 300 minik futbolcunun futbol coşkusu ve heyecanı görülmeye değerdi. 
Balıkesir Merkez Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen hakemlerin düdüğü ile saat 10:00`da başlayan futbol şölenin ilk etabı saat 13:00`te tamamlandı. Değirmen boğazında düzenlenen mangal sefasından sonra dinlenmeye geçen ekipler, 2. etap için tekrar tesislere geldiler. Kıyasıya ve zevkli geçen ve iki grup halinde oynanan maçlar sonunda sıralamalar şöyle oluştu:
2001 Yaş Grubu: 1. Bandırmaspor, 2. Susurluk Gençlerbirliği Eğitimspor, 3. Akhisar Belediyespor
2002 Yaş Grubu: 1. Balıkesirspor, 2. Akhisar Belediyespor, 3. Balıkesir Belediyespor.
Tüm sporculara katılım belgeleri dağıtıldıktan sonra, Susurluk Gençlerbirliği Eğitimspor Kulübü Başkanı Özcan Gül, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür İlhan Aslan ile Spor Şube Müdürü Adem Özalp`e plaket vermesi ile organizasyon sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli