Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşamak üzere kollar sıvandı

30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşamak üzere kollar sıvandı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” dedi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” dedi. 
AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran başkanlığında düzenlenen toplantıda Ramazan Ayı süresince yapılacak çalışmalar ve Teşkilat içi eğitim çalışmaları ele alındı. 
Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Yönetimi, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, 10 İlçenin Belediye Başkanları ve 20 İlçenin İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. 
2023 hedefine doğru birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıda konuşan İl Başkanı Başaran, “Türkiye İçin Güven ve İstikrar, Güçlü Türkiye şiarıyla devam eden davamızı daha ileriye taşımak, 2023 hedefine, 2053 ve 2071 vizyonumuza ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 
30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi çalışarak, yaşayarak, milletimizle hemhal olarak, geçireceklerini belirten Başkan Başaran, “Ramazan’da milletimizin sofralarına misafir olacağız. Onların sorunlarıyla birebir ilgileneceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızla birlikte olup, yüklerine omuz vereceğiz. Bunu da; İl Teşkilatımız, Belediyelerimiz, İlçe Teşkilatlarımız, Mahalle Başkanlarımızla birlikte her an sahada halkımızın yanında olarak yapacağız. Mübarek Ramazan ayımızı, halkımızla bir olup, diri olup, birlik ve beraberlik içerisinde, yardımlaşarak geçireceğiz inşallah. Bu vesile ile Ramazan-ı Şerife ulaşmanın mutluluğuyla, siz değerli dava arkadaşlarımın ve halkımızın Ramazan’ını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin’in telefon ile bağlanarak partililerle sohbet ettiği “AK Parti Değerlendirme ve Planlama” toplantısı AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik mesajıyla sona erdi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı