Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

36 YAŞINDAYIZ

36 YAŞINDAYIZ

Kapıdağ Yarımadasından dünyaya açılan pencere 1975in Eylül ayında Erdek Kaymakamlığına Yeni Erdek Gazetesinin yayımlanacağına dair dilekçenin, kurucumuz rahmetli Tuncay Ertan ile Ahmet Öksüzoğlu tarafından verildiği tarih.

Kapıdağ Yarımadası`ndan dünyaya açılan pencere
1975`in Eylül ayında Erdek Kaymakamlığı`na Yeni Erdek Gazetesi`nin yayımlanacağına dair dilekçenin, kurucumuz rahmetli Tuncay Ertan ile Ahmet Öksüzoğlu tarafından verildiği tarih.
Bugün bakıyoruz, Kapıdağ Yarımadası`nın yıldızı Erdek`in, aralıksız 35 yıl bölgemizin açılan penceresi olmuş Yeni Erdek Gazetesi 36. yaşına ulaşmanın mutluluğunu yaşamakta.
2007 yılından bu yana www.yenierdekgazetesi.com web adresimizi 90 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi gazetemiz çalışanlarına ve yazarlarına gurur vermektedir.
Bu başarı bizim için çok anlamlı olup,  Yeni Erdek Gazetesi, Basın Ahlak Yasası ve Basın Meslek İlkeleri`ne uymayı taahhüt etmiştir; uymaya devam etmektedir ve edecektir. 
Yeni Erdek, Kapıdağ Yarımadası`nda 35 yıla imzasını atmanın haklı gurunu taşımakta olduğu gibi bir gazete olarak tüm zorluklara rağmen yayınını sürdürmenin sevincini ve mutluluğunu da yaşamaya devam etmektedir. Gazetecilik bir meslek olmanın yanında ve ötesinde bir yaşam tarzıdır. Zirvede tutunmak, zirveye tırmanmaktan zordur. Neyse o yayın anlayışından, yapıcılıktan ve toplumu bilgilendirme hedefinden asla sapmayan Yeni Erdek, iyiliğin, güzelliğin ve doğruluğun gerçek sesidir.
35 yıldır ayakta duran ve bugün 36. yaş gününü kutladığımız gazetemizin kurucusu Tuncay Ertan ile Ahmet Öksüzoğlu büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. 
                                                    Saygılarımızla…
YENİ ERDEK GAZETESİ

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false