Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

41. yaşımızı Erdek ile birlikte kutladık

41. yaşımızı Erdek ile birlikte kutladık

Yeni Erdek Gazetesinin kuruluşunun 41. yıldönümü kutlandı.

Gazetemizin kuruluşunun 41. yıldönümü kutlandı. Gazetemizin önünde gerçekleşen törene ilçemiz Kaymakamı İsmail Karadaş, Emniyet Müdürü Erol Acar, Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren, Erdek müftüsü Adem Eser, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Teknisyeni Hayrullah Işıktaş, Ocaklar eski Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Edincik eski Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, 1. ve 2. dönem milletvekili H. Tahsin Uzun ile CHP ilçe başkanı Metin Uysal. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Balıkesir Eczacılar Odası Erdek Temsilcisi Erdoğan Çıkrıkçı, Erdek Turizmciler Derneği (ERTİAD) Başkanı Faruk Çinal, mahalle muhtarlarımız Recep Kara, Ali Aydın ve Semra Baycan, sinema ve dizi oyuncuları Ahmet Mekin ve Erol Tezeren, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı. Gazetemiz sahibi Mehmet Ertan, açılışta yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
?Gazetemizin kuruluşunun 41. yılı kutlama programımızda sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içindeyiz.
40 yılı geride bırak tığımız bugünlerde yine ilk günlerimizin heyecanı yaşıyoruz.
40 yılı geride bıraktığımız bugünlerde yine ilk günlerimizin heyecanı içindeyiz. YENİ ERDEK, büyük bir aile. Gazetemizin bugünlere ulaşmasında emekleri geçenlere sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarken, artık aramızda bulunmayanları da rahmetle anıyorum. YENİ ERDEK, günlük yayınlarının yanı sıra internet ortamında da en çok izlenen bir yayın organı. Her gün, ortalama bin kişi, gazetemizin internet sayfasını ziyaret ediyor. Bu yüksek rakamın, gazetemize duyulan güveni yansıtması bize ayrıca gurur veriyor. Bu güvene bundan sonra da layık olmaya çalışacağız. Aramızda bulunarak 41. yaş mutluluğumuzu paylaşmanız nedeniyle sizlere yeniden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.?
Ardından, gazetemiz yazarı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Balıkesir Temsilcisi Önder Balıkçı, gazetemizin kuruluş yıldönümüne katılanlara teşekkür ederek, sözü ilçemiz Kaymakamı İsmail Karadaş´a bıraktı. Kaymakam Karadaş, 41 yıldır Erdek ve yöresine basın yoluyla hizmet veren gazetemizin yöneticileri ve gazetenin çıkmasında emeği geçenleri kutladı.
Duayı, Hacı Ömer Merkez Camii İmamı Mustafa Bicanyaptırdı.
41. yıl pastasını gazetemiz sahibi Mehmet Ertan, oğulları sayfa editörleri Taygun ve Tuncay Ertan ile yazarımız Önder Balıkçı birlikte kestiler.
Gazetemiz, ayrıca aramızdan ebediyete göçenlerin ruhuna lokma hayrında da bulundu.



Kemal Şekerci
19.09.2015 01:46:06
Rahmetli babanız ve dayınızdan devraldığınız YENİ ERDEK bayrağını şanla, şerefle dalgalandırmaya devam etmenizden dolayı hepinizi kutluyorum.Hepinizi seviyorummmm

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli