Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

4. Uluslararası Balıkesir Motosiklet festivali

4. Uluslararası Balıkesir Motosiklet festivali

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün düzenlediği ve bu yıl 4.sü gerçekleşecek olan Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali için motosiklet tutkunları Sındırgıya geliyor.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün düzenlediği ve bu yıl 4.sü gerçekleşecek olan Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali için motosiklet tutkunları Sındırgı`ya geliyor.
Balıkesir`in doğal güzelliklerinin tanıtımına büyük katkı sağlayan ve bu amaç doğrultusunda her yıl Balıkesir`in bir başka bölgesinde yapılan Balıkesir Motosiklet Festivali 28-29-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Sındırgı ilçemizin Emendere mevkiinde gerçekleşecek. 
Türkiye`nin dört bir yanından gelecek motosiklet tutkunlarının yanında Almanya, Hollanda, İngiltere ve Bulgaristan gibi ülkelerden de katılacak motosiklet tutkunları 3 gün boyunca Sındırgı`da kamp kuracak.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün kuruluşunun 5.yılında gerçekleşecek festival için kulüp üyeleri geçtiğimiz yıllara nispeten daha büyük bir hazırlık içerisinde. Aynı zamanda Türkiye Motosiklet Platformu yönetim kurulu üyesi de olan 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar "2013 kuruluşumuzun 5. yılı Bu yıl "Sadece Sürmüyoruz" sloganı ile bir çok sosyal sorumluluk projesine imza attık. Şimdi sıra festivalimiz de. Geleneksel hale gelen festivalimizin sosyal medya duyurularına camiadan gelen tepkiler bizleri çok sevindirdi. O tarihlerde büyük bir kalabalık Sındırgı`ya akın edecek. Bizlerde gelen misafirlerimizi 10Riders`a yakışır bir şekilde ağırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Öncelikle Sındırgı Belediye Başkanı sayın Özgür Edtuğrul ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bütün imkanları bizler ve misafirlerimiz için seferber ediyor. Emeği çok büyük. Balıkesir`imizin her yeri başka bir cennet gibi. Motosiklet tutkunları da yeni yerler keşfetmeyi seven özel insanlar. Bu nedenle festivalimizin her yıl Balıkesir turizmine katkısı çok büyük oluyor. Balıkesir valisi sayın Ahmet Turhan, Sındırgı Kaymakamı Sn. Hüseyin Çelik ve Balıkesir Belediye Başkanımız Sn. İsmail Ok`un da destekleri ile şehrimize yakışır bir festival olacak." dedi.
Uçuk Tv`den 3 gün boyunca canlı olarak yayınlanacak 4.uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali`nde sahne alacak isimler de belli oldu. Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk`le yaptıkları düet ile çok konuşulan Jilet grubu, çıkardıkları albüm ile farklarını ortaya koyan Temas grubu, O Ses Türkiye`de ses kalitesi ile büyük beğeni toplayan Kübra Lana ve dünya çapındaki DJ listelerinde yerini almış DJ Orçun şehrimize gelen motosiklet tutkunları için en iyi performanslarını sergileyecekler. Eğlenceli ve ödüllü yarışmalarında düzenlendiği festival de yapılacak çekilişte büyük ödül bir motosiklet. KARAHALLILAR katkıları ile hazırlanan motosiklet, festivale katılan bir motosiklet tutkununun olacak. Festival çekilişine Ali Miraç, Bülent Kuyumculuk, Okan Sürücü Kursları, Sonax Sirius Otomotiv, Motomax, Ersun Optik, İstanbul Teknik Güvenlik Sistemleri, Yaman Motor, Teknomed ve Ajans ONALTI hediyeleri ile katkıda bulunuyor. Ayrıca festival süresince akşam yemekleri, çay ikramı ve pazar günü sabah çorbası katılımcılar için ücretsiz hizmetler arasında dikkat çekiyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı