Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

5. Burhaniye Bisiklet Festivali´ne hazır

5. Burhaniye Bisiklet Festivali´ne hazır

Burhaniye İlçesi´nde bu yıl 5. kez düzenlenecek olan ?5. Burhaniye Bisiklet Festivali? için ön hazırlıklar tamamlandı.

Burhaniye İlçesi´nde bu yıl 5. kez düzenlenecek olan ?5. Burhaniye Bisiklet Festivali? için ön hazırlıklar tamamlandı.
27 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 4 gün sürecek festival, 30 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.
Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) ile Pegasus Bisiklet Grubu tarafından, Burhaniye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan 5. Burhaniye Bisiklet Festivali´nde Türkiye´nin farklı illerinden gelecek 150 bisikletli pedal çevirecek.
Ayaklı Mesire Alanı´nda konaklayacak misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için Burhaniye Belediyesi tarafından başlatılan hazırlıklar tamamlanırken, 27 Haziran Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren katılımcıların kamp alanına gelmeleri bekleniyor.
Bu seneki festival kapsamında, sadece Burhaniye´ye bağlı ve daha önceki yıllarda gidilmeyen kırsal mahalleler rotaya dahil edildi. Bisikletçiler festivalin süresince Kuyumcu, Pelitköy, Taylıeli, Tahtacı, Yabancılar, Karaağaç, Kırtık, Sübeylidere, Kuyualan ve Şarköy mahallelerine pedal çevirecekler.
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, bisiklet turizminin bölgede geliştirilmesi, turizmin çeşitlendirilmesi, alternatif yaklaşımların getirilmesi amacıyla ellerinden gelen desteği verdiklerini belirtti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı