Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

5 köpek kulübesi, 10 kedi evi

5 köpek kulübesi, 10 kedi evi

Erdek CHP sokak hayvanlarının yanında

Hale Tuna´nın başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erdek ilçe yöneticileri, sosyal projeleriyle insanların yaşamına destek vermelerinin yanı sıra sokak hayvanlarının da yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışıyor.
Tuna, Kadın Kolları Başkanı Gaye Özdiker ve yönetim kurulu üyelerinin elbirliğiyle yaptıkları 5 köpek kulübesi ve 10 kedi evinin, Erdek´in uygun bölgelerine yerleştirildiğini belirtti. 

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları hakkında şu bilgiyi verdi:
?Sokak hayvanlarının yaşamlarının çok zor olduğunu biliyor ve görüyoruz. Bu düşünceyle onlar için 5 köpek kulübesi ve 10 kedi evi hazırladık. Bunların yapımında bize malzeme yardımında bulunan başta ?Burak Mobilya´ olmak üzere destek verenlere teşekkür ediyorum. Çünkü sokak hayvanları için özellikle kış aylarında yiyeceğe ulaşmalarının yanı sıra güvenli bir şekilde barınma sorunu da büyük önem taşıyor. Bu çalışmamız sırasında bize ayrıca mutluluk veren bir olay ise 15 gün içinde doğum yapacak bir dostumuzun ve yavrularının başlarını sokacakları bir eve kavuşmaları oldu. Unutmayalım ki, BU DÜNYA HEPİMİZİN!?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: köpek kulübesi kedi
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli